Ga naar de inhoud

Eind april start cursus

Logeerhuis Bredius is toch echt één van de leukste plekken om vrijwilliger te zijn. Het werk is zeer afwisselend, je kan zelf flexibel bepalen of je liever in de ochtend, middag, avond of zelfs ’s nachts ingezet wil worden. Het ene moment ga je aan de wandel met een logé door het Brediuspark of een stukje fietsen op de duofiets, het volgende moment sta je pannenkoeken te bakken voor een logé of is het tijd voor een potje rummikub. Maar ook kleine zorgtaken en interessante persoonlijke gesprekken met de logés kleuren jou dag en die van de logés. Het gevoel dat je echt van betekenis kan zijn voor iemand. Daar wordt je blij van! En doordat je deel uitmaakt van een grote groep collega’s leer je weer nieuwe mensen kennen en doe je het ook echt samen!

Ben je juist iemand die het leuk vindt om slaapdiensten te draaien omdat je overdags studeert, een gezin hebt of gewoon omdat je het wel leuk lijkt in de nacht iets te doen, dan is het misschien aantrekkelijk om je juist daarvoor aan te melden. Voor het draaien van slaapdiensten is er een vrijwilligersonkostenvergoeding, per nacht € 50 en kan dus zeker voor studenten een mooie bijverdienste zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kijk naar de uitgebreide vacature voor zorgvrijwilliger of slaapwacht en wacht niet langer maar Kom erbij!!!