Meteen naar de inhoud

Steun ons

Een groot deel van de kosten van het Logeerhuis worden gedekt door de vergoedingen vanuit de WMO of de WLZ.  Voor het overige deel is het Logeerhuis afhankelijk van donaties en sponsoren. 

U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

  • Wordt vriend van de Stichting Vrienden van het Logeerhuis Bredius. Door ons financieel te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage helpt u mee het Logeerhuis in stand te houden. Download hier de brochure en meld u aan. Dit kan ook door een mail te sturen naar info@logeerhuisbredius.nl .
  • Geef een eenmalige gift. Wanneer u geen jaarlijkse verplichting wil aangaan maar ons wel financieel zou willen steunen met een eenmalige gift kunt u deze bijdrage overmaken op NL 37 RABO 0356594572 tnv Stichting Logeerhuis Bredius of op de home pagina onderaan de QR code scannen.
  • Wordt collectant. Eenmaal per jaar in de maand mei houden wij een collecte binnen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Doordat we hier in 2022 mee zijn gestart moet onze groep collectanten nog groeien. U kunt het ons laten weten via ons mailadres wanneer u wel een paar uurtjes vrij wil maken om langs de deuren te wandelen. De ervaring bij de eerste collecte was dat men gul geeft aan een lokaal doel als het Logeerhuis en ons een warm hart toedraagt.
  • Organiseer een activiteit of evenement in clubverband of samen met anderen waarmee aandacht wordt gegeven aan ons werk. Hierbij kan het tevens om een actie gaan waarmee financiële middelen worden verworven. 

 

Alvast bedankt mede namens alle logés van het Logeerhuis en hun mantelzorgers. 

Onze Sponsoren

Stichting het Logeerhuis Bredius kan niet zonder haar sponsoren, wij zijn hen erg dankbaar voor alle inzet op verschillende manieren en gebieden.

Zie hier wie u al zijn voorgegaan in 2022.

 

Vriend worden?

Bekijk de website van onze vrienden, voor meer informatie en voor eventuele aanmelding!

Contact