Ga naar de inhoud

Contact

Heeft u vragen, mist u informatie of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u verder!

– Stichting Logeerhuis Bredius –

Ons team

Maak kennis met het coördinatieteam:

Mirjam Bijlenga, directeur

Thea van Dijk , administratie

Angela Groothedde, coördinator

Veronica Groen in ’t Wout, coördinator

Onze coördinatoren staan u graag te woord en helpen u met alle liefde verder.

Graag stellen zij zich even voor.

Angela: 

Angela Groothedde, coördinator Logeerhuis Bredius sinds 1-12-2020. Ik heb 33 jaar in een woonzorgcentrum gewerkt, waarvan de laatste 18 jaar in de functie van teamleider zorg. De rol als coördinator is “op mijn lijf  geschreven”. Het is mooi om logeerzorg te organiseren en coördineren voor de logés, waardoor de mantelzorger even tijd heeft voor zichzelf en ontlast wordt. Het is geweldig om te mogen samenwerken met zeer lieve betrokken vrijwilligers. Dat maakt, dat het heel fijn werken is in het Logeerhuis Bredius!

Veronica:

Ik ben Veronica Groen in ’t Wout, de afgelopen 16 jaar heb ik gewerkt als coördinator in een hospice. 2 jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om het Logeerhuis vorm te geven. Ik doe dit met ontzettend veel plezier en enthousiasme.  (Zowel vanuit mijn werk als privé weet ik dat het fijn is om mantelzorger te kunnen zijn, maar dat af en toe tijd voor jezelf ook nodig is).

Contact informatie

Contact